Na co se těšit ve verzi 4.0 - část 2

22.12.2007 | Marek Mikuš


Druhou významnou novinkou ve verzi 4.0 je funkce Historie adres, která umožňuje monitorování komunikace s adresami, které píší Vám nebo kterým píšete Vy. Monitorování je možné provádět automaticky nebo ručně z hlavního okna, panelu zpráv, kartotéky a dalších částí programu, kde se pracuje s adresami.

Funguje to tak, že The Bat! bude automaticky (pokud to povolíte při instalaci nebo následně v menu Nastavení | Vlastnosti | Historie adres) zaznamenávat adresy příjemců a odesílatelů do záložky Historie adres v panelu adresářů. Každá adresa bude mít vlastní virtuální schránku (podobnou jaká existuje pro Virtuální adresáře), u které budete moci sledovat kdy jste jí naposledy napsali nebo od této adresy naposledy přišla zpráva. Adresu bude možné Zaparkovat, aby nedošlo k jejímu odebrání z Historie adres, pokud budete mít nastaven časový limit nebo limit na počet adres.

Kontrola probíhá podle e-mailových adres a systém je propojený s kartotékou, takže u adresy je také vidět nastavená fotografie a případně pohlaví adresáta.

V zítřejším třetím dílu Vám představím nový Prohlížeč obrázků.

Zpět na články »